NEWSFEED RTL Z:

NEWS:

  Pokerspel rondom de olieprijs

  • 2/23/2016

  boven.png

  21-02-2016, Jaargang 3, Editie 8

  Pokerspel rondom de olieprijs

  cwj 8.png

    

  Onder druk wordt alles vloeibaar. Dat bleek afgelopen week toen berichten naar buiten sijpelden dat er een overeenkomst zou zijn tussen Saoedi Arabië en Rusland over productiebeperkingen. Samen met de Verenigde Staten nemen genoemde landen de toppositie in als olieproducerende landen. Ze zijn echter ook elkaars concurrenten als het gaat om het veroveren en behouden van marktaandeel op de internationale oliemarkten. Het zijn ook nog eens politieke vijanden. De Saoedi’s zijn gezworen vijanden van het bewind van Assad in Syrië, dat de volledig steun geniet Poetin.

  Meer Lezen? http://beurshalte.nl/blog/pokerspel-rondom-de-olieprijs/

  Cor Wijtvliet

  OptieAcademy en Cor Wijtvliet (hoofdredacteur van Beurshalte.nl en CorWijtvliet.nl), organiseren samen op zaterdag 19 maart een unieke Olie Masterclass: kansen met dividendaandelen en opties.

  De olieprijs is sinds 2014 met meer dan 80% gedaald. Een vat WTI-olie is onlangs zelfs onder de $30 gedoken. Cor Wijtvliet heeft in juli van het vorige jaar bij een WTI-koers van $ 50 voorspeld dat olie onder de $ 30 zou gaan duiken. Er heeft een bloedbad plaatsgevonden in de oliesector. Dat biedt kansen om goede olieaandelen in portefeuille op te nemen in combinatie met opties.

  Kansen met Royal Dutch Shell

  Royal Dutch Shell heeft ook rake klappen gekregen en is zelfs dusdanig gedaald dat het dividendrendement boven de 10% is gestegen. Royal Dutch Shell is op een aantrekkelijk niveau aanbeland om een positie in te nemen in combinatie met opties.

  Veel beleggers vroegen aan ons hoe kan worden ingespeeld op de huidige situatie van de oliemarkt. Daarom organiseren OptieAcademy en Cor Wijtvliet een Olie Masterclass, zodat u van de huidige situatie op de oliemarkt kunt profiteren.  

  U leert:

  • de actuele situatie op de oliemarkt te doorgronden;
  • welke kansen de oliemarkt biedt;
  • met welke risico’s de oliemarkt te maken heeft;
  • met welke opties u het beste kunt inspelen op een herstel van     oliefondsen;
  • met een beperkt risico een aantrekkelijk rendement te behalen met opties;
  • optiestrategieën opzetten op Royal Dutch Shell met een goed dividend rendement.

   Bescherming van de portefeuille en inspelen op daling

  Na deze intensieve en interactieve dag kunt u zelfstandig posities innemen om in te spelen op kansen in de oliemarkt. U leert hoe u geld kunt verdienen in de oliemarkt door het juist toepassen van opties.

  Tijdens deze volledig verzorgde Masterclass komen de macro-economische achtergronden van de oliemarkt aan bod alsmede concrete optiestrategieën.

  Daarnaast wordt aandacht geschonken aan Technische Analyse voor de timing van de markt en hoe deze om te zetten in beleggingsstrategieën. Dus u leert wanneer in- en uit de markt te stappen en welke optiestrategie toe te passen.

  Locatie: Golfclub “Kromme Rijn” te Bunnik.

  Tijd: Van 09:00 uur tot 16:00 uur met aansluitende borrel.

  Maximaal aantal personen: 15.

  Geheel verzorgde dag voor € 297

  Deze masterclass voor €297 is geheel verzorgd met lunch, koffie, thee, frisdrank en een gratis parkeerplaats.

  Bonussen (totale waarde: €153)

  1 maand OptieActief

  1 E-book naar keuze

  Carnavalsactie: als u zich aanmeldt voor 8 februari, dan krijgt u € 100 korting omdat half Nederland dan toch in de 'olie' zit. Tot welke helft u ook behoort. U kunt voor € 197 deze masterclass volgen.

  Mail naar info@optieacademy/wijtvlietresearch@hotmail.com voor meer informatie of bel naar 06-50746210/06-11918878. 

  Het CorWijtvliet Journaal wordt u gratis aangeboden. Als ook u van deze nieuwsbrieven geniet, is een financiële tegemoetkoming bijzonder welkom. Voor het bedrag van 25,00 Euro per jaar wordt u donateur van dit Journaal.

  Uw, overigens geheel vrijwillige, bijdrage kunt u overmaken naar IBANnr. NL14RABO0156073676, ten name van Wijtvliet Research. Bij voorbaat dank!

  Wie donateur wordt mag op een extra nieuwsbrief met beleggingstips van Cor Wijtvliet rekenen!

   En dan nog dit:

  - Hebt u opmerkingen en/of vragen? Mail ze gerust aan: info@corwijtvliet.nl

  - Of via mijn twitteraccount: @wijtvliet. (www.twitter.com/wijtvliet)

  - Voor meer door mij geschreven artikelen bezoekt u mijn website: www.corwijtvliet.nl

  - Of bezoek www.Beurshalte.nl      

  - Ontvangt u het Cor Wijtvliet Journaal niet rechtstreeks? Abonneert u zich dan hier!

  QE 2.png

   

   

   


   


   

  TWEETS