NEWSFEED RTL Z:

NEWS:

  Cor’s Lustrum

  • 11/17/2014

  Boven.png

  16-11-2014 Editie 45

   

  Cor’s Lustrum

   cor 1.png

  Het is een beetje feest, omdat 5 jaar geleden Wijtvliet Research het levenslicht zag. Dat is alleen al memorabel, omdat ongeveer 50% van de start-ups in Nederland nog voor het vijfde levensjaar sneeft. En het is om met Homerus te spreken helemaal niet verkeerd om jezelf met een zekere regelmaat op de borst te kloppen. Ik vind dat evenwel lastig en heb dat overgelaten aan mijn reclamemaker.

  Cor doet al vijf jaar wat hij echt graag doet en dat is praten en schrijven. Hij is geen consultant of adviseur, neen: commentator. Dagelijks levert Cor commentaar op wat er in de financieel-economische wereld gebeurt. Vanuit zijn achtergrond als aandelenanalist vertelt hij zijn verhalen, mondeling of schriftelijk, maar in de eerste plaats voor u als geïnteresseerde met een affiniteit voor beleggen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

   In de praktijk blijkt, dat niet alleen beleggers zijn nieuwsbrieven lezen. Cor publiceert wekelijks zijn CorWijtvlietJournaal en dat gaat inmiddels op aanvraag naar meer dan 1000 adressen en heus…niet elke lezer is een belegger. Blijkbaar weet Cor bij veel lezers de juiste snaar te raken en is het zijn fort om ingewikkelde thema’s in begrijpelijk Nederlands uit te leggen. Dat zal de leraar in hem zijn, want ooit wilde Cor zijn actieve leven slijten als leraar geschiedenis. 

  cor 2.png

  Het CorWijtvlietJournaal is gratis en voor niets. Iedereen kan er zich op abonneren door naar www.corwijtvliet.nl te gaan. Het Journaal dient om de wereld te laten weten, dat Cor Wijtvliet zijn vak in woord en geschrift verstaat. En het werkt! Wijtvliet Research verzorgt voor een aantal vermogensbeheerders wekelijks nieuwsbrieven over een breed scala van onderwerpen. Niet alleen de aandelen- en obligatiemarkten komen aan bod in deze nieuwsbrieven, maar ook de valutamarkten en commodities passeren met regelmaat van de klok de revue. Wijtvliet Research verzorgt voor deze vermogensbeheerders ook kortere of langere analyses en rapporten over feitelijk elk gewenst onderwerp. Met enige overdrijving zou je kunnen stellen, dat u vraagt en Wijtvliet Research draait.

  Waar je over schrijft, moet je ook over kunnen praten. Dat komt goed uit, want Cor Wijtvliet praat graag en veel. Hij heeft een eigen mening en die is, gelukkig voor u, goed onderbouwd. Het is geen toeval, dat Cor Wijtvliet mag aanschuiven als gastspreker of als discussieleider! Het onderwerp van gesprek kan de miljoenennota zijn, de kijk op het komende jaar of de goud- en zilverprijs! U vraagt, wij draaien! Overigens is Cor Wijtvliet niet eenkennig. Wijtvliet Research accepteert met evenveel plezier en toewijding zowel opdrachten van u of uw bedrijf als van vermogensbeheerders.

   Eigen roem stinkt niet, schreef diezelfde Homerus bijna 3000 jaar geleden en dus mag Cor dat van mening zijn. Ach, weet u, beproeft alles en behoudt het goede. Zo is dat ook met Wijtvliet Research!

  cor 3.png

  Van harte proficiat Cor met je jubileum!

   

  Herman van Herwijnen

   

  BELANGRIJK:

   

  - Opmerkingen en vragen kunt u richten aan: info@corwijtvliet.nl
  - Bezoek ook de website van Cor Wijtvliet en lees meer door hem geschreven artikelen
  - U kunt Cor Wijtvliet boeken voor een inspirerende spreekbeurt. Laat u verrassen!
  - Ontvangt u het Journaal niet rechtstreeks? Abonneert u zich dan hier!

  onderkant.png   

  TWEETS