NEWSFEED RTL Z:

NEWS:

  Beurs Analyse

  Cor Wijtvliet biedt meerwaarde

  Beleggen is weer hot. De rentevergoeding op spaartegoeden is nog steeds verwaarloosbaar klein en ook het rendement op staatsleningen dekt amper de inflatie. De AEX daarentegen heeft een aantal mooie jaren achter de rug.

  En dus staan veel beleggers weer te dringen bij banken en vermogensbeheerders om aandelen te kopen.


  Waarschuwen

  Daar is niks op tegen, zo is ook de redactie van Cor Wijtvliet van mening. Wij willen echter de belegger wel waarschuwen. In het nog niet zo verre verleden hebben financiële instellingen misbruik gemaakt van het goede vertrouwen van de particuliere belegger. Zal zoiets niet meer gebeuren? Dat is goed mogelijk, maar wij dat een gewaarschuwd man voor twee telt. We zien het daarom als onze voornaamste taak u tot een volwaardige gesprekspartner van uw bankier of vermogensbeheerder te maken.

  Ook wil Cor Wijtvliet waarschuwen tegen een te hoog optimisme; wat hoog gaat, gaat op den duur omlaag!


  Nieuwsbrieven

  Hoe doen we dat? Meerdere malen per week publiceren we op deze website nieuwsbrieven en columns van leden van de redactie en van gastauteurs over de wereld van beleggen en alles wat ermee samenhangt Deze informatie is in sommige gevallen ook op andere websites terug te vinden.

  Daarnaast publiceert Cor Wijtvliet wekelijks een nieuwsbrief met unieke inhoud over relevante beleggingsthema’s. Belangstellende lezers kunnen een gratis abonnement nemen. Als u geïnteresseerd bent, klik dan hier!


  Als u geïnteresseerd bent in de visie van Cor Wijtvliet op de financiële markten en beleggen in het algemeen, dan kunt u dat hier kenbaar maken. Een abonnement op de beleggingsportefeuilles  is niet gratis. Het up-to-date houden van de portefeuilles is een arbeidsintensieve aangelegenheid. Daar vragen wij u een kleine vergoeding voor. Daar staat echter tegenover, dat u in het gesprek met uw adviseur van de bank beter beslagen ten ijs komt. Dat is veel waard. Dat bewijst de recente geschiedenis.


   

  TWEETS